dozvil news image

Харків - флагман реформ дозвільної системи

08 вересня 2011

  До Єдиного дозвільного центру з  моменту відкриття 30 травня 2011 року надійшло 10 тис. звернен . 

 Про це повідомила на прес-конференції заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Тетяна Чечетова-Терашвілі.
«На оформлення документів тепер іде близько 10 днів. Найголовніше те, що підприємці можуть завчасно планувати свою діяльність. У ЄДЦ можна також отримати професійну консультацію. Цією послугою з початку травня вже скористалося близько тисячі чоловік. Усі ці переваги забезпечують підвищення рівня ділової активності Харкова», - підкреслила заступник директора департаменту.
Вона повідомила, що протягом року очікується близько 60 тис. звернень фізичних та юридичних осіб. Для порівняння, у 2010 році в ЄДЦ надійшло 40 тис. звернень, у 2009-му - 25 тис., у 2008-му - 15 тис. звернень. Заяви на дозвільні документи за три місяці роботи центру подали 5,5 тис. підприємців, близько 3 тис. отримали документи дозвільного характеру.
«Харків - флагман в реалізації реформ дозвільної системи, які становлять основу добробуту нашої держави. І відкриття сучасного ЄДЦ в Харкові - безперечне підвищення рівня нашого регіону», - додала заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку.
 

Джерело: Харківська міська рада