dozvil news image

Розпочато впровадження електронного документообігу між державними адміністраторами та дозвільними органами в рамках Реєстру документів дозвільного характеру.

19 жовтня 2012

На виконання п.2 частини 2доручення Президента України Януковича В.Ф. від 29.11.2011 № 1-1/2813 «Щодо деяких питань дерегуляції» з метою активізації реформ у сферах дерегуляції, розвитку підприємництва та надання адміністративних послуг в Єдиному дозвільному центрі м. Харкова розпочато впровадження системи електронного документообігу між державними адміністраторами та дозвільними органами в рамках єдиної   автоматизованої    загальнодержавної системи  - Реєстру документів дозвільного характеру. 

На теперішній час, прийом та передачу  документів в такому режимі розпочато з Державним закладом «Санітарно-епідеміологічна станція Південної залізниці» МОЗ України, Державним підприємством «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації та сертифікації», Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів, Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Харківській області, Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.

Електронний документообіг  сприятиме налагодженню ефективної взаємодії між державними адміністраторами  та дозвільними органами, дозволить представникам дозвільних органів оперативно обробляти документи дозвільного характеру на віддалених робочих місцях, що, в свою чергу, оптимізує та прискорить процес їх видачі суб’єктам господарювання.