dozvil news image

Держпідприємництво назвав дозвільний центр Харкова найкращим в Україні

22 жовтня 2012

Перший заступник голови Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Олександр Потімков назвав Єдиний дозвільний центр Харкова найкращим серед українських ЄДЦ.

Про це він заявив сьогодні, 19 жовтня, під час виїзного засідання керівництва Держслужби України та громадської ради при Держпідприємництва, яке відбулося в Харкові. Він зазначив, що серед найкращих українських ЄДЦ також вінницький, київський і черкаський центри.

«Я був у харківському центрі і бачив, що люди там працюють з повною віддачею», - підкреслив Олександр Потімков. Також серед переваг установи він назвав методи й організацію роботи, матеріально-технічну базу центру.

У свою чергу, заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов додав, що створення центру дало змогу спростити процедуру отримання дозвільних документів. Разом з тим, підписання угод про надання додаткових послуг у Центрі надання адміністративних послуг створить нові робочі місця.

Крім того, на засіданні розглянули питання підприємництва, участь представників малого та середнього бізнесу у формуванні та реалізації держполітики, обговорили головні проблеми на шляху створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та ін.

Також на засіданні була присутня заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Тетяна Чечетова-Терашвілі.

ФОТО