dozvil news image

У роботу Єдиного дозвільного центру можна внести свої пропозиції

08 вересня 2011

Харків'яни і жителі області можуть внести свої пропозиції в роботу Єдиного дозвільного центру.

Про це заявила заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Тетяна Чечетова-Терашвілі 8 вересня в прес-центрі Харківської міської ради.
Вона повідомила, що скарги та пропозиції може висловити будь-який підприємець, який отримує документи через цей дозвільний орган.
«Людина може поскаржитися або внести свої пропозиції не виходячи з дому, тобто через наш інтернет-сайт. Також це можна зробити через електронний термінал, що його встановлено в приміщенні центру. Крім того, можна пройти анонімне анкетування, узявши спеціальні бланки в державного адміністратора на ресепшені, - зазначила заступник директора департаменту.
Також вона повідомила, що на посаду адміністратора в центр беруть людей, які мають державний стаж роботи не менше ніж три роки. «Але адміністратор повинен бути ще й психологом і повинен розуміти підприємця і знаходити консенсус з ним. Ми намагаємося в повній мірі задовольнити клієнтів дозвільного центру та надати їм якісні послуги», - додала Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Джерело: Харківська міська рада