dozvil news image

Модернізація апаратного забезпечення харківського Єдиного дозвільного центру

29 жовтня 2012

Фахівці комунального підприємства «Міський інформаційний центр» спільно з розробниками науково-виробничої фірми «Грис» почали процедуру перенесення інформаційної системи Єдиного дозвільного центру (ЕРЦ) на нову апаратну платформу. Нове устаткування дозволить прискорити доступ до необхідної інформації суб'єктів господарювання і зробити роботу співробітників Єдиного дозвільного центру ефективнішою.

  Апаратна складова нового сервера була підібрана, виходячи із спостережень технічних фахівців КП «МІЦ» і колег з київської філії ЕРЦ. Ця платформа Intel, укомплектована двома шестиядерними процесорами типу Intel Xeon 5650, оперативною пам'яттю 48 Гбайт і високопродуктивним дисковим контролером Adaptec 6 серій, до якого підключені вісім SAS дисків із швидкістю обертання 15000 оборотів в хвилину.

  З метою забезпечення нормальної роботи інформаційної системи ЕРЦ також було вирішено об'єднати наявні дискові накопичувачі в масиви типу RAID1 і RAID10 для досягнення високого показника введення-виведення дискової підсистеми.