dozvil news image

Канадсько-український бізнес-форум

29 жовтня 2012

28-29 листопада 2012 року в м. Торонто, Канада відбудеться канадсько-український бізнес-форум, метою якого є поглиблення та модернізація економічних відносин між двома державами шляхом об’єднання представників окремих галузей навколо спільних проблем для обміну досвідом та визначення можливих напрямів співпраці, організатором якого виступає Канадсько-українська торгова палата.

 Найбільш перспективними сферами двостороннього співробітництва є сільське господарство та агробізнес, видобувна промисловість, нафта і газ, інформаційні технології, виноградарство та виноробство, атомна енергетика.
Завданнями Форуму є:
• Забезпечення конструктивного діалогу та створення сприятливої атмосфери для поширення знань і досвіду фахівців нафтогазової галузі, видобувної промисловості, енергетики та сільського господарства.
• Демонстрація місця і ролі інформаційних технологій в сучасному бізнесі, ознайомлення делегатів Форуму з новітніми ІТ та можливостями їх застосування в конкретних галузях.
• Зміцнення зв’язків між канадськими та українськими підприємствами, сприяння активізації представників аналогічних видів бізнесу до налагодження ефективної співпраці.
• Визначення сучасних тенденцій та можливостей, зокрема інвестиційних, у зазначених галузях.
Проект програми Форуму додається.
Запрошуємо Вас взяти участь у даному заході та, у разі зацікавленості, просимо підтвердити участь не пізніше 02 листопада 2012 року, надіславши заповнену анкету, що додається на тел./факс: тел. (057) 757 46 44, (044) 2782981 або на E-mail: hrv.uspp@gmail.com
Додатки:
1. Анкета;
2. Проект програми Форуму