dozvil news image

Всеукраїнська конференція «Дозвільна система у сфері господарської діяльності»

23 листопада 2012

21 листопада 2012 року відбулася Всеукраїнська конференція «Дозвільна система у сфері господарської діяльності: законодавче забезпечення та особливості реалізації на регіональному рівні» за участю Держпідприємництва, Мінекономрозвитку, Держархбудінспекції України та представників дозвільних центів.

Конференція відбулася у рамках Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність» (ЛІНК). Допомога в удосконаленні роботи єдиних дозвільних центрів була одним з напрямків діяльності USAID ЛІНК в Україні. Ця допомога, включала навчання представників дозвільних центрів, допомогу у підготовці регуляторних актів, оснащення дозвільних центрів обладнанням.
У рамках конференції відбулося пленарне засідання учасниками якого були представники Харківської міської ради заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Чечетова-Терашвілі Т.М. та заступник начальника управління підприємеництва та дозвільних процедур Синицька І.Г.  
Своїм досвідом щодо створення та функціонування Єдиного дозвільного центру м. Харкова, методології функціонування, практики оптимизування дозвільно-погоджувальних процедур на базі використання системи електронного документообігу поділилася начальник управління Чечетова-Терашвілі Т.М.
  Упродовж роботи конференції учасники обговорили широке коло питань, пов’язаних з удосконаленням роботи дозвільних центрів, в тому числі функціонування дозвільних центів як складових центрів надання адміністративних послуг, обмінялися досвідом роботи дозвільних центрів та створення центів надання адміністративних послуг.  
 
ФОТО