dozvil news image

Продовжується впровадження електронного документообігу між державними адміністраторами та дозвільними органами в рамках Реєстру документів дозвільного характеру.

26 листопада 2012

На виконання п.2 частини 2доручення Президента України Януковича В.Ф. від 29.11.2011 № 1-1/2813 «Щодо деяких питань дерегуляції» з метою активізації реформ у сферах дерегуляції, розвитку підприємництва та надання адміністративних послуг в Єдиному дозвільному центрі м. Харкова продовжується впровадження системи електронного документообігу між державними адміністраторами та дозвільними органами в рамках єдиної   автоматизованої    загальнодержавної системи  - Реєстру документів дозвільного характеру (РДДХ) .

 Нагадуємо, що теперішній час, прийом та передачу  документів в  рамках ведення РДДХ  розпочато з Державним закладом «Санітарно-епідеміологічна станція Південної залізниці» МОЗ України, Державним підприємством «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації та сертифікації», Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів, Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Харківській області, Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.

Також, з 28 листопада 2012 року розпочато роботу в рамках ведення РДДХ дозвільним органом - Територіальне управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Харківській області .

Електронний документообіг  сприяє налагодженню ефективної взаємодії між державними адміністраторами  та дозвільними органами, дозволяє представникам дозвільних органів оперативно обробляти документи дозвільного характеру на віддалених робочих місцях, що, в свою чергу, оптимізує та прискорює процес їх видачі суб’єктам господарювання.