dozvil news image

До уваги суб'єктів господарювання!

29 листопада 2012

 

Державний заклад «Санітарно-епідеміологічна станція на південній залізниці» Державної санітарно-епідеміологічної служби України  повідомляє.

З  3 грудня 2012 року Державний заклад «Санітарно-епідеміологічна станція на південній залізниці», Державний заклад "Харківська лінійна санітарно-епідеміологічна станція Південної залізниці", Державний заклад "Харківська лінійна санітарно-епідеміологічна станція Південної залізниці"  згідно  наказу МОЗ України від 21.09.2019 р. №176-о «Про ліквідацію бюджетних установ і організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я Украйни»  буде ліквідовано.

У зв’язку з вищезазначеним припиняється  прийом заяв суб’єктів господарювання для отримання документів дозвільного характеру, що надаються до Державного  закладу «Санітарно-епідеміологічна станція на південній залізниці», Державного закладу "Харківська лінійна санітарно-епідеміологічна станція Південної залізниці", Державного закладу  "Харківська лінійна санітарно-епідеміологічна станція Південної залізниці".