dozvil news image

У Харкова з'явився «Інвестиційний портал»

30 листопада 2012

Інтернет-сайт «Інвестиційний портал міста Харкова» відкрито в рамках виконання Програми підтримки розвитку підприємництва в Харкові на 2012-2015 роки.

Як зазначила заступник директора департаменту - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Тетяна Чечетова-Терашвілі, мета створення такого веб-сайту - сформувати позитивний імідж міста на загальноукраїнському та міжнародному рівнях, залучити кошти іноземних та вітчизняних інвесторів у розвиток підприємств Харкова, а також об'єднати та уніфікувати інформацію про всі інвестиційні можливості міста для швидкого та ефективного контакту з інвестором.

«Завдяки інвестиційному порталу ми хочемо залучити інвестора і бізнес-партнерів в інноваційні та інвестиційні проекти з високою продуктивністю і доданою вартістю, а також створити привабливий і позитивний інвестиційний клімат у місті. На сайті можна побачити, чому інвестору треба обрати саме Харків, яке його чекатиме сприятливе бізнес-середовище і які є в міста інвестиційні пропозиції», - підкреслила Тетяна Чечетова-Терашвілі.

Вона додала, що сайт презентуватиме інвестиційні проекти за напрямками: культура і туризм; транспорт і логістика; житлово-комунальне господарство; охорона здоров'я; високотехнологічне виробництво, наука, освіта; промисловість; будівництво та виробництво будівельних матеріалів.

На сайті також будуть висвітлюватися: інвестиційні переваги міста; інвестиційний потенціал; бізнес-середовище; найбільші підприємства; інвестиції, які вже працюють.

Вся ця інформація постійно наявна на веб-сторінці за адресою:www.invest.kharkov.ua.