dozvil news image

До уваги! На приєднаних до Харкова територіях підприємцям потрібно перереєструватися та переоформитися

04 грудня 2012

 

 
Суб’єктам господарювання на приєднаних до Харкова територіях потрібно перереєструватися в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців і переоформити дозволи в Єдиному дозвільному центрі.

Як повідомляє Державна податкова служба в Харківській області, для внесення змін до реєстру потрібно звернутися до державних реєстраторів за своїм територіальним місцезнаходженням.

Фізична особа-підприємець подає державному реєстратору особисто (надсилає рекомендованим листом з описом вкладення) такі документи: заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу-підприємця; оригінал свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця; документ, що підтверджує сплату реєстраційного збору за державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу-підприємця; копію довідки про зміну реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Про інші особливості перереєстрації підприємців через зміни меж Харкова можна дізнатися на сайті обласної ДПС.

Крім того, як повідомили в Єдиному дозвільному центрі, суб'єктам господарювання на приєднаних до Харкова територіях потрібно подати документи для переоформлення дозволу протягом п'яти робочих днів після перереєстрації через зміну місцезнаходження в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців (відповідно до п.8 ст. 4-1 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності»). Документи прийматимуть у Єдиному дозвільному центрі Харкова (вул. Червоношкільна набережна, 26).

Для переоформлення суб'єкт господарювання повинен подати державному адміністратору такі документи: заяву про переоформлення документа дозвільного характеру разом з оригіналом дозволу та витяг з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Про інші особливості переоформлення підприємців через зміни меж Харкова можна дізнатися на сайті Єдиного дозвільного центру. Отримати консультацію можна через систему електронного кабінету та за тел. 760-70-40.