dozvil news image

Харківська делегація відвідала інвестиційний форум в Латвії

26 вересня 2011

 Делегація міста Харкова на чолі   з заступником директора департаменту - начальником управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради Тетяною Михайлівною Чечетовою-Терашвілі, взяла участь у І Міжнародному інвестиційному форумі  Даугавпілса (Латвійська Республіка).
Харківська делегація ознайомилася з підприємницьким середовищем міста Даугавпілса, обмінялася досвідом у різних сферах підприємницької діяльності.

Як зазначила Чечетова-Терашвілі Т.М.: «У цілому в Даугавпілсі ставлять завдання залучення інвестицій для розвитку міста - як туристичного центру, тому головним був обмін досвідом з реалізації туристичної стратегії. Але нас також цікавила робота, яку веде мерія Даугавпілса щодо розвитку міста і поліпшення його економічного потенціалу. На форумі ми розглядали питання дозвільних процедур, реєстрації підприємців, підтримки та розвитку підприємництва. Латвійську сторону, у свою чергу, зацікавила робота, яку ведуть у Харкові щодо енергоощадних технологій, лічильників на тепло».
 «При цьому ми вкотре переконалися: у тому, що робиться в Харкові, подекуди ми набагато випереджаємо інші міста, у тому числі й Даугавпілс», - зауважила заступник директора департаменту Чечетова-Терашвілі Т.М.

Також в рамках візиту харківська делегація  передала  культурно-просвітницькому товариству «Мрія» міста Даугавпілса акордеони і 12 українських національних костюмів ручної роботи .

За матеріалами: Харківської міської ради