dozvil news image

Електронний кабінет- персональна площадка субє'кта господарювання

18 січня 2013

«Електронний кабінет» – це WEB-сторінка, за допомогою якої суб’єкт господарювання подає до Єдиного дозвільного центру електронну заяву та пакет документів, завірені електронним цифровим підписом, та має змогу контролювати їх статус.

Мета «Електронного кабінету» – забезпечення процесу подання заяв щодо оформлення документів дозвільного характеру та отримання консультацій суб’єктами господарювання за допомогою сучасних інформаційних технологій в електронному вигляді без прив’язки до певного місця надання таких послуг та їх розкладу роботи.

Завдання «Електронного кабінету»:

·        скорочення витрат часу суб’єктів господарювання;

·        оптимізація процесу взаємодії із заявниками;

·        скорочення черги за рахунок віртуалізації процесу.

Переваги для суб’єктів господарювання:

·        спрощення процесу отримання документів дозвільного характеру;

·        скорочення часових витрат на дозвільні процедури;

·        зменшення кількості помилкових дій заявника, які спричинені недостатнім володінням повною, актуальною та достовірною інформацією;

·        можливість перегляду стану справ.

«Електронний кабінет» надає змогу не тільки подавати документи в електронному вигляді, а й контролювати кожен етап їхнього проходження.

З метою зручності подання заяв на отримання документів дозвільного характеру та економії часу підприємців за допомогою «Електронного кабінету» існує можливість попереднього запису на прийом до державних адміністраторів на певну годину та день.