dozvil news image

Податкові декларації збору за спеціальне використання води заповнюватимуться за новими формами

04 лютого 2013

Форми податкових декларацій збору за спеціальне використання води затверджені Наказом Міністерства фінансів України від 21.12.2012 № 1403. Голова Держпідприємництва Михайло Бродський погодив зазначений документ.


Так, затверджено наступні форми:  

- збору за спеціальне використання поверхневих та підземних вод; за спеціальне використання поверхневої води теплоелектростанціями з прямоточною системою водопостачання; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод житлово-комунальними підприємствами; за спеціальне використання води, яка входить виключно до складу напоїв; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод для потреб рибництва; за спеціальне використання кар'єрної, шахтної, дренажної води;

-  збору за спеціальне використання води для потреб гідроенергетики;

- збору за спеціальне використання поверхневих вод для потреб водного транспорту (крім стоянкових та службово-допоміжних суден).

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування. При цьому, наказ Державної податкової адміністрації України від 24.12.2010 № 1009 „Про затвердження форм податкових декларацій збору за спеціальне  використання  води” втратить чинність.

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0123-13