dozvil news image

Cемінар на тему «Земельні правовідносини в 2013р. Про виконання нових законів про РРО, електронна форма звітності».

13 лютого 2013

Харківська обласна профспілка працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг,об’єднання підприємців торгівлі та громадського харчування Харківської області «Торгова єдність»,  продовжують цикл семінарів щодо актуальних питань розвитку підприємництва та організовують проведення спільного  семінару з Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва:

З 1 січня 2013 р. ситуація в землевпорядній сфері кардинально змінилась, крім цього для суб’ єктів господарювання стало обов’язковим подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій до органів Державної податкової служби в електронному вигляді.

Аби розібратись з цими нововведеннями, ми запрошуємо  взяти участь у семінарі керівників та фахівців підприємств торгівлі, громадського харчування та послуг, підприємців, членів громадських підприємницьких організацій, ОПХО, журналістів.

Для участі у семінарі запрошено фахівців Головного управління Держкомзему, головного управління юстиції у Харківській області, які нададуть учасникам заходу інформацію, щодо земельних правовідносин.

Для надання інформації щодо переходу на нову форму електронної звітності запрошено фахівців ТОВ ТК «НЕО».

Щоб стати учасником цього заходу  необхідно: повідомити за телефоном  (057)731-46-92, (057) 730-46-42, або e-mail: edinstvo@online.kharkov.ua/ Бажано підготувати  питання до виступаючих у семінарі

Семінар відбудеться 14 лютого 2013 року за адресою: м. Харків, м. Конституції, Палац Праці, 3 підїзд, 5 поверх, зала засідань.