dozvil news image

Запрошуємо на круглий стіл з питань надання супутніх послуг

25 березня 2013

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Харківським територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, та Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації організовує проведення круглого столу у форматі зустрічі за участю представників громадських організацій та представників бізнесу на тему: «Початок дослідження органами Антимонопольного комітету України ринків супутніх послуг адміністративним послугам», який відбудеться 27 березня 2013 року об 11.00.

Основною ціллю зустрічі є обговорення актуальних питань стосовно проблем на ринках супутніх послуг адміністративним послугам, що перешкоджають чи створюють проблеми розвитку підприємництва у Харківській області та налагодження дієвих взаємовідносин між державними органами та бізнесом.

Бажаючим взяти участь у даному заході необхідно зареєструватись шляхом електронної пошти на e-mail: economist@kharkiv.biz.ua та вказати прізвище ім’я по батькові , назву організації або суб’єкта господарювання, посаду. Круглий стіл відбудеться за адресою: м.Харків, майдан Свободи 5, Держпром, 2 під’їзд, 2 поверх. Телефон для довідок: 757-42-32