dozvil news image

Для програми «Доступне житло» в 2013 році акредитували 23 будинки

25 березня 2013

 У Харкові і Харківській області затвердили 23 об'єкти, які включили в програму «Доступне житло» на 2013 рік.

Про це сьогодні, 25 березня, на прес-конференції повідомив начальник управління містобудування та архітектури Харківської облдержадміністрації Михайло Рабинович. Він зазначив, що всі підготовчі роботи для початку реалізації програми «Доступне житло» в 2013 році вже завершені.

Майже всі акредитовані будинки знаходяться у Харкові, зокрема, на вул. Дача, вул. Зубарєва, вул. Клочківській, пр. Перемоги, вул. Луї Пастера, вул. Джерельній, вул. Сухумській, пр. 50-річчя ВЛКСМ. Всього в 23 будинках для програми затверджено 1858 квартир.

«Відбір учасників вкрай жорсткий, він проходить кілька етапів: у Києві, потім нашими банками, також серйозні зобов'язання лежать на обладміністрації», - підкреслив Михайло Рабинович.

У свою чергу голова правління ВАТ «Житлобуд-1» Олександр Харченко зазначив, що кількість квартир може збільшитися. «У цьому списку будинків представлені майже всі райони міста. Але затверджений перелік не остаточний. Протягом року він поповнюватиметься новими будинками, і, я впевнений, кількість квартир може подвоїтися», - підкреслив голова правління компанії.