dozvil news image

Управління підприємництва та дозвільних процедур візьме участь у конференції "Створення та функціонування центрів надання адміністративних послуг в Україні"

28 жовтня 2011

1-2 листопада 2011 року в с. Татарів Івано-Франківської області відбудеться конференція "Створення та функціонування центрів надання адміністративних послуг в Україні".

Конференція пройде за підтримки Івано-Франківської міської ради. Організаторами також виступять  Центр політико-правових реформ, Німецьке товариство міжнародного співробітництва, Центр досліджень місцевого самоврядування, Фонд Фрідріха Науманна "За свободу".

Основними цілями заходу є обмін досвідом між містами щодо створення та функціонування центрів надання адміністративних послуг та об’єднання спільних зусиль для вирішення проблем подібних центрів.

Участь у зазначеному заході візьме заступник начальника управління  - начальник відділу дозвільних процедур регіонального рівня управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради Синицька І.Г.