dozvil news image

Увага! Для розвитку вашого бізнесу скористуйтеся послугами висококваліфікованих німецьких фахівців

01 квітня 2013

              Для розвитку вашого бізнесу Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва пропонує скористатися послугами висококваліфікованих німецьких фахівців, які працюють на громадських засадах у рамках Німецької служби Старших Експертів (SES), за сприяння Торгово-промислової палати Німеччини і Фонду німецької економіки по міжнародній співпраці. У службу старших експертів SES притягуються німецькі фахівці - носії багаторічного досвіду роботи в різних галузях німецької промисловості, сільського господарства, торгівлі, будівництва, транспорту, зв'язку, інформатики, банківсько-страхового сектора, освіти, охорони здоров'я, туризму, комунального господарства і інших сфер діяльності.

З метою максимального спрощення ваших зусиль із пошуку і підбору необхідних вам фахівців з осені 2012 р. в Харкові працює представництво SES. Служба SES має можливість направити до вас досвідченого експерта на період від 3 тижнів до 6 місяців.

Експерти нададуть практичну допомогу по наступних напрямах: - рішення технічних, економічних або організаційних завдань - закупівля і введення в експлуатацію устаткування - поліпшення якості продукції - обмін досвідом по управлінню виробництвом - оптимізація виробничих процесів - введення нових стандартів (ISO та ін.) - навчання і підвищення кваліфікації персоналу - розробка стратегій маркетингу і бізнес-планів

Які очікувані результати? Завдяки виїзду експертів до місця надання послуг, їх діяльність на целена на швидку, конкретну допомогу. Експерт продовжує супроводжувати проект після закінчення термінів перебування на Україні

Хто може запросити експерта? - Приватні малі, середні і великі підприємства - Учбові центри (державні і приватні учбові заклади, Внз) - Комунальні підприємства - Громадські організації і інші установи

Замовлений вами експерт може бути носієм різних рівнів компетенції, наприклад: представник керівної ланки, інженер-технолог, досвідчений майстер-перукар, кондитер, фермер, автомеханік, адміністратор, фармацевт, програміст і так далі. Найголовніше завдання при організації замовлення такого фахівця - правильно визначити якого саме фахівця (для допомоги у вирішенні яких-небудь питань) ви плануєте запросити.

Німецька сторона здійснює практично повне фінансування цієї програми, проте запрошуючи потрібного вам експерта, ви самостійно можете забезпечити:

- проживання (готель / квартира)

- триразове харчування - кишенькові витрати (55 грн. / день)

Які завдання вирішують експерти?

Медичні проекти: надання підтримки медичним центрам і клінікам.

Промисловість: поліпшення якості, збільшення обсягів виробництва, оптимізація менеджменту, маркетингу, налагодження контактів із заводами-постачальниками Німеччини сировини, устаткування та ін.

Будівельні підприємства: навчання персоналу, розробка стратегій по модернізації (методів і техніки).

Харчова продукція: (пекарні, м'ясокомбінати виробництво вина и.т.д.) введення стандартів за якістю і гігієна, нові продукти, застосування сучасних компонентів.

Розробка бізнес-плану, маркетинг, право, аудит для початківців і існуючих підприємств, консалтингових і юридичних компаній. Готельний бізнес: відкриття нових комплексів, розробка стратегії розвитку, навчання персоналу.

Ресторанна справа: розширення асортименту блюд, допомога в підвищенні рентабельності.

Транспорт, логістика: впровадження системи WMS, контроллинг, вдосконалення технологічних і організаційних процесів.

Дизайн, флористика: навчання персоналу новітнім модним тенденціям.

Ефективна організація роботи.

Торгівля: побудова і розвиток мережі продажів.

Допомога у збільшенні товарообігу.

Освіта, наука: викладання, наукові дослідження, обмін досвідом.

У разі Вашої зацікавленості звертайтеся до Фонду і Харківського німецького центру. Він допоможе Вам оформити заявку на експерта, у контакті з центральним офісом SES, підберемо Вам необхідну кандидатуру. Представником SES в Харкові є ХНЦ эл. пошта: ses@dzentrum.com.ua тел. +380 99 7756993 Ольга тел. 757-42-32