dozvil news image

Культурно-ділова місія Санкт-Петербурга відвідала Центр надання адміністративних послуг.

26 квітня 2013

        У Харкові проходить культурно-ділова місія Санкт - Петербурга,  у церемонії взяли участь директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради Андрій Проскурін та голова Комітету з розвитку підприємництва та споживчого ринку Санкт-Петербурга Ельгіз Качаєв.

       У ході відкриття місії заступник директора департаменту підприємництва та споживчого ринку – начальник управління підприємництва та дозвільних процедур  Синицька Ірина Григорівна провела презентацію  «Економічний потенціал та інвестиційні можливості Харкова».

      Також, вона зазначила, що Харків зацікавлений в обміні досвідом з пітерськими колегами, в інформації, необхідній для розвитку малого та середнього бізнесу, а також в інвестуванні. Вона уточнила, що в ході дводенної місії будуть визначені ті підприємства, які гідно представлять харківську сторону у співпраці з Санкт-Петербургом.
     Пізніше санкт-петербурзька делегація на чолі з директором Департаменту підприємництва та споживчого ринку Андрієм Миколайовичем  Проскуріним відвідала Центр надання адміністративних послуг м. Харкова та надала найвищу оцінку його роботі.  

ФОТО