dozvil news image

Тренінг-семінар в приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Харкова.

29 травня 2013

Сьогодні в Харкові відбувся тренінг-семінар «Роль громадськості у покращенні якості надання адміністративних послуг» організатором заходу виступили Фонд місцевої демократії (м. Харків) та Центр політико-правових реформ (м. Київ).

Модератори семінару:

        Ольга Мірошник –президент Фонду місцевої демократії;

        Ігор Коліушко- голова правління Центру політико-правових реформ.

Мета семінару – сприяти підвищенню поінформованості  представників неурядових організацій щодо вимог до створення і функціонування центрів надання адміністративних послуг та обговорення методики і критеріїв оцінки їх діяльності.

У заході брали участь Віктор Тимощук – заступник голови правління Центру політико-правових реформ, представники громадських організацій східного регіону України – обласних і районних центрів Харківської, Сумської, Полтавської, Донецької, Луганської областей.

Заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька поділилась практичним досвідом у створенні та діяльності  Центру надання адміністративних послуг м. Харкова.

Виїзне практичне заняття щодо організації та функціонування роботи ЦНАП пройшло в плодотворній та конструктивній роботі.

ФОТО