dozvil news image

Центр надання адміністративних послуг відвідав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін

05 липня 2013

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг м. Харкова, зустрівся з його працівниками і вислухав думку відвідувачів, які вперше звернулися щодо отримання адміністративних послуг.

На зустрічі були присутні представники облдержадміністрації, директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Андрій Проскурін, представники ЗМІ.

Заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку – начальник управління  підприємництва  та дозвільних процедур Ірина Синицька повідомила про роботу Центру та поділилася планами на майбутнє, а саме, про розміщення у кожному районі нашого міста територіальних структурних підрозділів Центру надання адміністративних послуг м. Харкова. Необхідність у їх відкритті виникла у зв’язку з розширенням кількості послуг, що надаються Центром, та їх наближенням до мешканців міста. Сьогодні у цьому напрямку йде підготовча робота.

 Михайло Добкін заявив, що завдяки ретельно налагодженій роботі Центру практично зведена до нуля корупційна складова при відкритті бізнесу. Таким чином, у м. Харкові та регіоні успішно реалізуються завдання щодо оптимізації умов ведення бізнесу в Україні, поставлені Президентом України.

 ФОТО