dozvil news image

У Держпідприємництві відбулася нарада щодо розміщення зовнішньої реклами

01 серпня 2013

У зв’язку з надходженням зауважень та пропозицій від органів місцевого самоврядування у приміщенні Держпідприємництва відбулося засідання під головуванням керівництва Служби щодо обговорення положень проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Типових правил розміщення зовнішньої реклами», який розроблено Службою.

На нараді були присутні представники органів місцевого самоврядування (майже з усіх регіонів України), Мінекономрозвитку, Асоціації зовнішньої реклами України, Асоціації міст України та Народного депутата України Ступака І.І.

Вказаний Проект істотно впливає на ситуацію у населених пунктах, зокрема, на права та інтереси органів місцевого самоврядування і територіальних громад.

За результатами наради присутні дійшли згоди щодо необхідності залучення більшої кількості представників від органів місцевого самоврядування та вирішено внести зміни до складу Робочої групи, який затверджено наказом Держпідприємництва від 05.04.2013 № 43, а також доопрацювати вказаний Проект з метою більш детального та ґрунтовного вивчення питань, які пов’язані з розміщенням зовнішньої реклами.

Посилання на проект постанови http://www.dkrp.gov.ua/info/1965

 

© Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва