dozvil news image

Всеукраїнська конференція для державних адміністраторів у м. Сімферополь

18 листопада 2011

15-17 листопада 2011 в м. Сімферополь Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) „Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність‟ (ЛІНК)  спільно з Міністерством екномічного розвитку  і торгівлі України, Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва, Міністерством економічного розвитку та торгівлі Автономної Республіки Крим, проведена Всеукраїнська конференція для державних адміністраторів дозвільних центрів з метою обговорення шляхів удосконалення української дозвільної системи на тему: “Дозвільна система у сфері господарської діяльності: законодавче забезпечення та особливості реалізації на регіональному рівні‟.

У ході конференції були обговорені наступні питання:

1.Пріоритети державної політики з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності.

2.Досвід удосконалення роботи дозвільних центрів у регіонах України.

3.Законодавчі ініціативи щодо оптимізації процесу реформування процедур видачі дозвільних документів. Особливості реалізації положень Закону України „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності ‟ на регіональному рівні.

3.Функціонування дозвільних центрів: об’єктивний погляд незалежних експертів.

Від Єдиного дозвільного центру м. Харкова у конференції прийняла участь  заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку – начальник управління підприємництва та дозвільних процедур, державний адміністратор Т.М. Чечетова-Терашвілі.