dozvil news image

Сьогодні семінар від ГУ ДМС України

04 вересня 2013

На виконання Угоди про співробітництво між Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською міською радою та Головним управлінням  Державної міграційної  служби України в Харківській області щодо організації надання адміністративних послуг, 4 вересня 2013 року в Центрі надання адміністративних послуг м. Харкова (Червоношкільна наб., 26) розпочинається цикл навчальних семінарів для адміністраторів.

У семінарах приймуть участь фахівці Головного управління  Державної міграційної  служби України, які  проведуть навчання адміністраторів щодо процедури надання відповідних адміністративних послуг.

Згодом зазначені послуги можна буде отримати через Центр надання адміністративних послуг м. Харкова та його територіальні підрозділи, які плануються до відкриття.

 

Довідково.

  В рамках впровадження адміністративної реформи в Україні на регіональному рівні та з метою забезпечення мешканців Харкова та Харківської області якісними та доступними адміністративними послугами 27 серпня 2013 року було підписано трьохсторонню угоду між Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською міською радою та Головним управлінням  Державної міграційної  служби України в Харківській області.

 ФОТО