dozvil news image

Безкоштовний семінар на тему: "Роз'яснення нововведень в законодавстві пожежної і техногенної безпеки".

01 жовтня 2013

 2 жовтня 2013 року в 16.00 Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва  запрошує  відвідати безкоштовний семінар на тему: "Роз'яснення нововведень в законодавстві пожежної і техногенної безпеки".

Цей захід дозволить ознайомити усіх охочих з нюансами які відбиті в новому Кодексі цивільного захисту України, який набув чинності з 1 липня 2013.

Експертами-доповідачами виступлять представники Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Харківській області. Під час семінару будуть освітлені наступні питання:

1. Особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності відносно фізичних осіб - підприємців і юридичних осіб, що застосовують спрощену систему оподаткування;

2. Порядок представлення і реєстрації декларації відповідності матеріально - технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки;

3. Системи протипожежного захисту . Нові підходи і вимоги.

4. Застосування заходів реагування адміністративними судами по позовах органів державного нагляду у сфері пожежної і техногенної безпеки .

Для відвідування заходу потрібна попередня реєстрація по засобах електронної пошти на e - mail: economist@kharkiv.biz.ua з вказівкою Ф.И. О. назвою організації або фірми.

Початок реєстрації : 15.20

Місце проведення : ДЕРЖПРОМ, 2, під'їзд, 2 поверх, зал засідань (Вхід через 1 або 3 під'їзд). Контактний телефон: (057) 757-42-32