dozvil news image

Представників міст-володарів Призу Європи ознайомили з роботою дозвільного центру

03 жовтня 2013

 Представники країн-учасниць Асоціації міст-володарів Призу Європи сьогодні, 3 жовтня, відвідали Єдиний дозвільний центр Харкова.

Ознайомив з роботою закладу почесних гостей заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов.

Він розповів представникам німецьких міст Вюрцбурга, Регенсбурга, Мюльхайма, а також польського міста Ченстохова про роботу дозвільного центру, його систему та методи взаємодії з клієнтами, про останні новинки в сфері обслуговування.

Делегація відвідала зал очікування, приміщення, де працюють адміністратори.

Почесні гості високо оцінили роботу установи і висловили побажання, щоб фахівці Харкова та їхніх міст обмінювалися один з одним досвідом.

Як зазначила заступник директора Департаменту - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька, центр розвивається як в територіальному плані, так і в сфері надання послуг. Так, незабаром філії дозвільного центру з'являться у всіх дев'яти районах міста. Розширяться також і функції установи - в ньому будуть оформляти і видавати українські та закордонні паспорти, реєструвати юридичні особи та фізичних осіб-підприємців.

Ірина Синицька підкреслила, що тільки за 9 місяців цього року до центру надійшло близько 80 тис. звернень, тоді як за весь минулий рік до центру звернулося 90 тис. харків'ян.

 ФОТО