dozvil news image

Сьогодні відбувся «круглий стіл» щодо обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні

07 жовтня 2013

 

На виконання розпорядження міського голови від 27.05.2013р. №55 «Про затвердження Плану заходів щодо організаційного забезпечення обговорення та роз’яснення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні» (далі – Концепція), управлінням підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку проведено «круглий стіл» на тему «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні».

У роботі засідання брали участь представники управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку, кандидат наук з державного управління, доцент Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України Конотопцев Олег Сергійович та керівники підприємств м. Харкова та області.

Під час «круглого столу» обговорювалися важливі напрямки проекту Концепції, такі як: мета реформування; шляхи і способи розв’язання проблем; принципи та завдання реформи; очікувані результати від реформування.

Також, в рамках «круглого столу» заступник начальника управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Юрьєва  розповіла присутнім про роботу Центра надання адміністративних послуг м. Харкова.

 

 

ФОТО