dozvil news image

25 листопада 2011 року відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Державне регулювання соціального підприємництва та соціально відповідального бізнесу».

24 листопада 2011

 25 листопада 2011 року в Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Державне регулювання соціального підприємництва та соціально відповідального бізнесу».

Робота конференції відбуватиметься за чотирма секціями: «Актуальні проблеми та сучасний стан розвитку соціального підприємництва», «Соціальна відповідальність бізнесу: від теорії до практики», «Розвиток сільського зеленого туризму в контексті забеспечення сталого розвитку регіонів», «»Державно-приватне партнерство: нові перспективи соціально-економічного розвитку».

В рамках роботи конференції планується також проведення круглого столу на тему «Проблеми та перспективи розбудови взаємодії влади, громадськості та бізнесу в сучасних умовах».