dozvil news image

В ЦНАП м.Харкова розпочато прийом документів для отримання паспорта громадянина України

17 жовтня 2013

В Центрі надання адміністративних послуг розпочато пілотний проект з надання адміністративних послуг Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області.

На сьогоднішній день через Центр надання адміністративних послуг м. Харкова мешканці Червонозаводського району можуть отримати паспорт громадянина України, вклеїти фотокартку у паспорт громадянина України при досягненні громадянином 25-і 45-річного віку.

Проект з надання адміністративних послуг Головного управління Державної міграційної служби у Харківській області здійснюється на виконання Закону України «Про адміністративні послуги», Указу Президента України від 12.03.2013 року № 128/2013 «Про Національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»та Угоди про співробітництво між  Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською міською радою та Головним управлінням Державної міграційної служби у Харківській області.

.