dozvil news image

Районні центри адмінпослуг готуються до відкриття

29 жовтня 2013

Сьогодні, 29 жовтня, в ході огляду приміщень територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг у Ленінському та Московському районах заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька, повідомила, що дев'ять територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг при районних адміністраціях планується відкрити в листопаді.
      Зараз районні підрозділи знаходяться на завершальній стадії підготовки, у територіальних офісах проходить налаштування обладнання. 

      У територіальних підрозділах надаватиметься близько 120 адміністративних послуг у сфері житлового і комунального господарства а також послуги міграційної служби.

     Сьогодні в більшості центрів підготовлені приміщення  для  прийому   громадян,   зали очікування,   термінали    для реєстрації  електронній черзі.
      Ірина Синицька також зазначила, що територіальні підрозділи створюються для того, щоб жителі міста могли отримувати адміністративні послуги недалеко від місця проживання. Перелік послуг буде координуватися, постійно оновлюватися і збільшуватися. Вже визначено кількість адміністраторів у кожному з районів міста в залежності від проживаючого там населення. Крім того, в кожному підрозділі обов'язково будуть працювати представники адміністративних органів - земельного агентства, міграційної, реєстраційної служби та інших суб'єктів надання адмінпослуг.

ФОТО