dozvil news image

Завтра 29 листопада 2011 року відбудеться презентація Ділових консультаційних послуг ЄБРР

28 листопада 2011

 Завтра 29 листопада 2011 року в 11:00 в конференц-залі Харківської торгово-промислової палати відбудеться презентація Ділових консультаційних послуг Європейського Банку Реконструкції та Розвитку.

Участь в презентації безкоштовна!

Місце проведення презентації : Харківська торгово-промислова палата, пр. Московський, 122 Б (ст. м "Завод ім. Малишева")

Реєстрація учасників : з 10.30 до 11.00

  Контактна інформація

Тел./факс: (057) 714-96-84

E - mail: ves@kcci.kharkov.ua

Контактна особа - Махарадзе Витали Мерабиевич

Довідково

25 травня 2010 року Європейський Банк Реконструкції і Розвитку відкрив в Україні Ділові консультаційні послуги з метою сприяння підвищенню конкурентоспроможності українських малих і середніх підприємств, а також розвиток місцевого ринку консалтингових послуг.

Ділові консультаційні послуги ЄБРР підтримують швидкоокупні короткострокові проекти середньою тривалістю 3-8 місяців, які виконуються місцевими консультантами. У рамках Ділових консультаційних послуг передбачається компенсація до 75% вартості витрат на консалтинг, але не більше 10000 Євро.

Окрім проектів, Ділові консультаційні послуги ЄБРР проводять в Україні серію заходів, спрямованих на розвиток ринку: огляди ринку консалтингових послуг, тренінгові програми з метою нарощування потенціалу учасників місцевого ринку.

Детальніше на сайті Харківської торгово-промислової палати