dozvil news image

Відділ адміністративних послуг Фрунзенського району

27 листопада 2013

26 листопада 2013 року у територіальному підрозділі Центру надання адміністративних послуг Фрунзенського району  відбулася  ознайомча  зустріч з  працівниками ІV підрозділу відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Фрунзенського району.

В ході зустрічі начальник відділу адміністративних послуг, Тетяна Павленко, ознайомила соціальних  працівників зі специфікою роботи Центру, зокрема з тим, що організація надання адміністративних послуг здійснюється за принципом «єдиного вікна» і тут, за допомогою адміністраторів, можна отримати близька 120 послуг за різними напрямками. Працівникам терцентру також було продемонстровано роботу спеціального оснащення (підйомника) для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Відділення соціальної допомоги вдома здійснює комплекс заходів з надання соціальної допомоги мешканцям району, а саме одиноким громадянам похилого віку, інвалідам, які досягли 18-річного віку і не мають рідних. Отже, саме для цієї категорії населення так важливо донести інформацію щодо переліку адміністративних послуг, процедури їх отримання у районних підрозділах ЦНАП м. Харкова.

Аналогічні заходи для працівників інших підрозділів територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Фрунзенського району відбудуться 27, 28 листопада та 04 грудня.