dozvil news image

Конференція на тему: «Реформа системи надання адміністративних послуг: вимір у контексті європейських стандартів».

10 грудня 2013

5-6 грудня Координаційним центром з упровадження економічних реформ за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва у місті Києві проведено конференцію на тему: «Реформа системи надання адміністративних послуг: вимір у контексті європейських стандартів».

Мета заходу – обговорення актуальних питань реформування системи надання адміністративних послуг, обмін досвідом та кращими практиками, вироблення позиції щодо подальших кроків на шляху до проведення реформ у сфері надання адміністративних послуг.

У заході прийняли участь представники Адміністрації Президента України, Апарату Верховної ради України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, центрів надання адміністративних послуг, громадських організацій та провідні міжнародні експерти. Центр надання адміністративних послуг м.Харкова на конференції представляла заступник директора Департаменту – начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Ірина Синицька.

В рамках конференції відбулася робоча зустріч, присвячена питанням обміну досвідом та порівняння центрів надання адміністративних послуг під час якої було обговорено методологію порівняння та оцінки центрів надання адміністративних центрів.

 

ФОТОwww.dozvil.kh.ua/photos.jsp