dozvil news image

Делегація з Батумі (Грузія) високо оцінила роботу Єдиного дозвільного центру.

29 листопада 2011

 Сьогодні Єдиний дозвільний центр відвідала  делегація з Батумі (Грузія) на чолі з заступником міністра фінансів і економіки Аджарської Автономної Республіки Сулханом Джортменадзе та заступником мера Батумі Давідом Леквеішвілі. 

 Заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку - начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Харківської міської ради Тетяна Чечетова-Терашвілі провела для гостей екскурсію центром. «Оскільки їх, між іншим, цікавить ознайомлення з нашими інвестиційними проектами, у які могли б вкласти кошти грузинські бізнесмени, гості хотіли подивитися, як у нас спрощено умови для отримання дозволів на ведення бізнесу. Відомо, що Грузія вдало реалізувала подібну реформу. Кількість ліцензій у них скорочено до п'яти, дуже спрощена процедура отримання дозволів, проведено реформу структур МНС, СЕС. У них водійське посвідчення можна отримати за 10 хвилин. Але й у нас потенціал у цьому напрямі теж дуже великий», - зазначила Тетяна Чечетова-Терашвілі. 

Делегація високо оцінила роботу Єдиного дозвільного центру, відмітивши прозорість та доступність послуг, які надають державні адміністратори підприємцям міста.Як повідомив перший заступник міністра фінансів та економіки Аджарської Автономної Республіки Сулхан Джортменадзе, у Батумі є подібний центр, але там надають більшу кількість послуг. «У нас у центрі пропонуються всі сервісні послуги - від видачі громадянинові паспорта до створення нового бізнесу. У харківському центрі ми відзначили те, що тут упроваджено електронну систему обслуговування клієнтів і документообігу, є зручний зал і створено всі умови для нормальної роботи», - підкреслив Сулхан Джортменадзе.

Також делегація планує зустрітися з заступником міського голови з питань розвитку та забеспечення життедіяльності міста Тереховим І.О. та презентувати потенціал міста Батумі у Харківській торгово-промисловій палаті

 Фото

За матеріалами сайту Харківської міської ради