dozvil news image

Заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку – начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Чечетова-Терашвілі Т.М. прийняла участь в офіційній зустрічі з грузинською делегацією

30 листопада 2011

 Заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку – начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Чечетова-Терашвілі Т.М. прийняла участь у зустрічі заступника Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста  Терехов І.О. з грузинською делегацією, яка перебуває з робочим візитом у Харкові.

Під час зустрічі обговорювалися питання можливої співпраці між містами Харковом і Батумі. Так , заступник міського голови зазначив: «У цілому є багато напрямів, за якими ми можемо співпрацювати з Грузією і Батумі. Але, перш за все, ми зацікавлені в тому, щоб перейняти ваш досвід у створенні спрощеної системи реєстрації та ведення бізнесу. Нам цікаві ваші нововведення задля того, щоб до вас ішов бізнес, щоб він почувався комфортно й інвестував в економіку Грузії. Нам цей досвід цікавий, тому що харківська міська влада теж зацікавлена ​​в тому, щоб бізнес у Харкові розвивався, щоб до нас ішли інвестиції в усі галузі економіки міста». У свою чергу, грузинська сторона пріоритетними напрямками співпраці вбачає туризм, культурні та соціальні програми. 

Фото

За матеріалами сайту Харківської міської ради