dozvil news image

Проведено відкритий інформаційний семінар в Московському ЦНАП

17 січня 2014

           У приміщенні територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг м. Харкова Московського району 16.01.2014 року відбувся відкритий семінар за участю заступника голови адміністрації з організаційних питань Московського району ХМР Просняк О.Б., начальника Управління фінансів Московського району, начальника Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова ГУ Міністерства доходів у Харківській області, начальника Управління пенсійного фонду України у Московському районі м. Харкова, начальника Управління Державної казначейської служби України у Московському районі м. Харкові, начальників Управління освіти, Управління житлового господарства, Управління комунального господарства адміністрації  Московського району ХМР, начальника територіального Центру Московського району, також 10 представників  Управлінь адміністрації   Московського району ХМР. Було зареєстровано 35 учасників семінару.

       Під час проведення семінару представників було проінформовано  про створення максимально зручних умов для відвідувачів, про мету створення Центру, структуру та принципи роботи територіального підрозділу ЦНАП м. Харкова Московського району, про забезпечення організації надання адміністративних послуг.

         Начальник відділу Оксана Буліпоп ознайомила з переліком адміністративних послуг,  які надаються у Центрі та процедурою їх отримання. Крім цього, обговорювались принципи взаємодії між учасникам семінару.